ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Αγαπητοί γονείς, αγαπημένα μας παιδιά

Καλημέρα και Καλή Χρονιά!

Από αύριο Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 το σχολείο λειτουργεί πάλι με τη δια ζώσης διδασκαλία. Τα λεωφορεία και τα ταξί θα εκτελέσουν τα δρομολόγιά τους χωρίς καμμιά αλλαγή ωραρίου. Το Πρωινό Τμήμα (από 08:15 μέχρι 13:15) και το Ολοήμερο (13:15 μέχρι 16:00) θα λειτουργήσουν κανονικά. Το Πρόγραμμα Σίτισης θα συνεχιστεί από αύριο χωρίς καμμιά διαφοροποίηση.

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας και υγιεινής όπως προτείνονται από το Υπουργείο Παιδείας. Η χρήση της μάσκας είναι απαραίτητη.

Σε περίπτωση που κάποιο παιδί νοιώσει αδιαθεσία θα ειδοποιηθείτε τηλεφωνικά. Επίσης, αν κάποιο παιδί νοιώσει αδιαθεσία στο σπίτι πριν ξεκινήσει για το σχολείο, ακούστε το και κρατήστε το σπίτι.

Θερμή παράκληση και προκειμένου να ακολουθηθούν οι οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας, αποφύγετε το συνωστισμό στις εισόδους του σχολείου το πρωί και κυρίως το μεσημέρι. Σας ενημερώνουμε ότι την ώρα που σχολάνε τα παιδιά, θα φεύγουν πρώτα τα λεωφορεία και τα ταξί και μετά όσα μετακινούνται με γονείς. Καλό είναι είτε να έρχεστε λίγο αργότερα είτε να περιμένετε στα αυτοκίνητά σας και όχι στις εισόδους του σχολείου ή έξω από το νηπιαγωγείο.

Προσέχουμε την υγεία μας πάνω απ’ όλα! Καλή συνέχεια, δύναμη και υπομονή σε όλους!

Από τη Διεύθυνση