ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 17/01/2022

Σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση του Δημάρχου Σάμης κ. Μονιά Νέτη Γεράσιμου, τη Δευτέρα 17/01/2022 το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Μεσοβουνίων δεν θα λειτουργήσουν. Την ημέρα αυτή θα πραγματοποιηθεί απολύμανση στους χώρους και των δύο σχολικών μονάδων.

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ self test

Παρακαλώ, προμηθευτείτε εγκαίρως τα self test που δικαιούνται τα παιδιά σας. Η πλατφόρμα κλείνει το Σάββατο το μεσημέρι στις 14:00.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ

Η ανακύκλωση μπαταριών είναι ζωή! Καμία μπαταρία εκτός του κάδου ΑΦΗΣ! Στο σχολείο μας έχουμε κάδο μπαταριών ΑΦΗΣ και περιμένουμε να γεμίσει! Σας καλούμε να φέρετε όλες τις μπαταρίες που χρησιμοποιήσατε κατά τη διάρκεια των εορτών ή χρησιμοποιείτε καθημερινά στον ειδικό κάδο που έχουμε στο σχολείο προκειμένου να ανακυκλωθούν. Με αυτόν τον τρόπο βοηθάμε και …

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ Διαβάστε Περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κατόπιν επικοινωνίας με τον ΕΟΔΥ σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω. Εφόσον έχει καταγραφεί ένα θετικό κρούσμα covid-19 και δεν έχει αποχαρακτηριστεί επίσημα με διπλό μοριακό τεστ, όπως προβλέπεται από το ΦΕΚ 5397/19-11-2021, το ύποπτο κρούσμα δεν θα έρθει στο σχολείο και θα τηρήσει την καραντίνα . Όλα οι υπόλοιποι μαθητές και μαθήτριες θα έρθουν στο …

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Διαβάστε Περισσότερα »

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΩΡΕΑΝ RAPID TEST ΤΡΙΤΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ!

Την Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021, από τις 9:30πμ μέχρι τις 2:00μμ, με πρωτοβουλία του Γυμνασίου με Λ.Τ. Μεσοβουνίων, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στο αγροτικό ιατρείο των Βασιλικάδων για διενέργεια δωρεάν rapid test.